News Flash vänder sig till redaktioner som vill bredda sin publik.

Kanvas NewsFlash är en white-label-app som låter er som redaktion samla alla relevanta nyheter inom ett specifikt område och presentera dem för er målgrupp i realtid. En användare av appen får notiser direkt i sin telefon varje gång ni väljer det.

Med Kanvas NewsFlash kan ni även erbjuda partners egna artiklar och flöden och funktionalitet som utvecklas för deras specifika behov.

Lösningen ger er en egen anpassad app där ni sköter innehållet och vi tar hand om det tekniska. Priset för grundutförandet är 9 000 kronor plus en krona per aktiv användare per månad.

Features & möjligheter

Tanken med Kanvas NewsFlash är enkel. Det handlar som rubriken säger att fånga er publik. Genom att förse er målgrupp med de absolut mest intressanta nyheterna oavsett källa så skapar ni en första anhalt för relevanta mediakonsumenter.

Referenscase HorseNews!

Det absolut enklaste sättet att ta reda på hur appen fungerar är att ladda ner en version.

Lite fakta om HorseNews:

  • Nära 11 000 nedladdningar hittills
  • Över 20 000 aktiva användare per månad (inkl. webb)
  • Som mest 650 samtidiga användare

HorseNews utvecklades inför OS i Rio och ägs av tidningen Hippson. Under lanseringen var den en av de hundra mest nedladdande apparna i Sverige totalt och låg som bäst på plats fyra inom kategorin nyheter, före såväl Twitter som SVT-sport.

Dela er publik!

Stärk era relationer och skapa nya

Med Kanvas NewsFlash har ni möjlighet att tillsammans med oss erbjuda er målgrupp till specifika evenemang och partners.

Helt enkelt kan ni genom att kontinuerligt förse er målgrupp med de mest relevanta nyheterna tillsammans med temaavdelningar, differentiera ert erbjudande och utveckla er relation med annonsörer och andra partners.

Så varför ska ni dela er publik med andra? Jo, en stor utmaning vid framtagningen av appar är nämligen att få folk att ladda ner dem.

Detta problem blir särskilt påfallande när det kommer till appar som endast skall användas sällan eller under en begränsad tid. Genom att erbjuda er app till andra i ett avgränsat tema under en specifik period, löser ni problemet för era partners. Förutom att vi tar fram ett unikt flöde för just deras behov kan ni även erbjuda att ta fram unika funktioner som just de vill erbjuda. Kanvas NewsFlash blir således en app i appen med skillnaden att användarna redan är på plats. Appen är redan nedladdad och målgruppen kan enkelt aktivera eller stänga av det specifika temat.

Kontakta oss för en demo!

Grundutförandet av Flash debiteras månadsvis. Priset utgörs av en fast kostnad på 9 000 kronor och en rörlig kostnad på 1 krona per aktiv användare (ex. moms). Då ingår alla kostnader för drift samt avgifter för apparna till såväl android som iOS.

Ni väljer namn, logotyp och vilken grafisk profil vi ska utgå från. Vi kan även mot en självkostnad koppla appen direkt mot era befintliga databaser och feeds.

Boka en demo direkt!