App för tidsredovisning. I realtid på mobilen eller i din webbläsare

Om produkten

Minut är ett webbaserat mobilt tidsredovisningssystem som låter dig som användare checka in och ut ur projekt. Lite som en stämpelklocka fast betydligt smidigare. Systemet låter dig som användare lägga till och hantera projekt, stämpla in/ut på projekt och se en mängd rapporter över hur mycket tid som lagts på olika uppgifter.

Varför minut

Det är den där tiden i månaden då det är dags för alla att rapportera in sina tider. Oavsett om det är för att kunna ta fram löneunderlag, fakturera kunder eller av rent administrativa skäl så skall rapporten in. Problemet är att ingen egentligen har en aning om vad man sysslat med. Visst några hävdar att de har ganska bra koll, men det har de inte.

Genom minut på mobilen kan du löpande checka in och ut på projekt, hålla koll på hur du ligger till mot budget samt dela projekt med andra på företaget. Dessutom är du endast ett knapptryck bort från att ta fram underlag för hela månadens tidsrapport

Hur funkar minut?

Minut är designat med följande fördelar i åtanke

– Minskad administration;
– Korrekt tidsredovisning
– Uppföljning i realtid
– Enkelt att använda

Minut är ett webbsystem som kan köras på mobilen eller via en browser. Efter inloggning kan användaren enkelt checka in/ut, byta projekt, se upparbetad tid samt administrera sitt konto. Som administratör kan du ta ut totalrapporter och se hur de olika projekten ligger

Abonnemang

Är ni intresserade av att testa verktyget eller vill ni ha prisuppgifter?
Skicka då ett mail till minut@kanvas.se och ange namn, företagsnamn samt antal anställda så kontaktar vi er. Alternativt kan ni ringa oss direkt på 031 – 78 88 100.
Skicka intresseanmälan till oss!

Kontakt

Minut är utvecklat av Cord koncept AB under varumärket Kanvas. Kontakta oss för frågor eller om ni vill ha ytterligare information.

Besöksadress:

Drottninggatan 11B
411 14 Göteborg

info@kanvas.se

031 – 78 88 100
08 – 533 373 70